Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Kivo geit eend compleet
SKU:
Merk:
Kivo
2,33
Excl. BTW: 1,93
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

Voorheen geit compleet

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die bestaat uit geit en eend. Deze maaltijd is speciaal voor honden met een eiwitallergie voor kip of rund maar is ook geschikt voor iedere andere hond. Deze voeding is geschikt voor honden met een eiwitallergie omdat er gebruik wordt gemaakt van dierlijke eiwitten die weinig in de standaard hondenvoeding voorkomen. Hierdoor zal de hond geen allergie opbouwen en heeft de hond minder kans op allergische reacties. Deze complete maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond dagelijks nodig heeft en is dus geschikt om elke dag aan uw hond te geven. 

De kivo producten zijn ingevroren om de kwaliteit te garanderen, dit is ook de reden voor ons om de kivo diepvries producten niet te verzenden, deze kunt u bestellen en afhalen in de winkel. U krijgt van ons bericht wanneer deze voor u klaar liggen.

Ingrediënten:

Eendenvlees, geitenvlees

Bestellen:

Kivo geit eend compleet 500gr worst 

Dozen van 20 stuks 500gr 

worden samengesteld.

Voedingsadvies:

Puppy’s: 40 tot 50 gram per kilo lichaamsgewicht. Volwassen honden: 20 tot 30 gram per kilo lichaamsgewicht. Honden op leeftijd: 15 tot 20 gram per kilo lichaamsgewicht. Dit zijn de voorgeschreven richtlijnen per dag.

Allergenen:

Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Houdbaarheid:

In bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Ontdooide toestand in de koelkast 2 à 3 dagen houdbaar.

Delen

Diervoeding
Ingrediënten Eendenvlees, geitenvlees 65% spiervlees 20% orgaanvlees 15% bot. Analyse: Ruw eiwit: 13,8% Ruw vet: 16,3% Ruw celstof: 1,5% Ruw as: 2,2% Calcium: 0.6% Fosfor: 0,5% Vocht: 64,4%
Geef beoordeling