Flea Free Ectoline Duo

  • Flea Free Ectoline Duo
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Flea Free Ectoline Duo kat
SKU:
Merk:
Flea Free
14,99
Excl. BTW: 12,39
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

Let op: alleen te gebruiken bij katten ouder dan 2 maanden

Bescherm uw huisdier met Ectoline Duo. Hiermee wordt uw huisdier en de directe leefomgeving tegen vlooien, teken en de ontwikkeling van een ernstige vlooienbesmetting beschermd. De werkzame stoffen Fipronil en Pyriproxyfen staan garant voor een veilige en effectieve behandeling tegen vlooien, teken en de ontwikkeling van een ernstige vlooienbesmetting.

Ectoline Duo is een contactmiddel dat zich via de talglaag over het hele lichaam van de hond of kat verspreid. Ectoline Duo Kat biedt bescherming tegen vlooien tot 5 weken, tegen teken tot 1 week en beschermt tot 12 weken tegen een ernstige vlooienbesmetting.

  • Versnelt de bestrijding van vlooien door vroegtijdig in te grijpen in de verschillende onwikkelstadia van de vlooiencyclus.
  • Doodt volwassen vlooien en teken na contact met huid of vacht.
  • Beschermt 3 maanden lang tegen de ontwikkeling van vlooieneieren door de Insecten Groei Remmer (IGR).
  • Het belang van preventieve vlooienbestrijding
  • Om te voorkomen dat jouw kat last krijgt van een vlooien- of tekenprobleem is het van belang dat je maandelijks behandeld met Ectoline Duo.  

Gemakkelijk toe te dienen

Ectoline Duo zit in een dropstop pipet. Deze pipet is uniek in de markt zorgt er voor dat je geen vloeistof kwijtraakt of kan knoeien. Het product kan zo het beste zijn werk doen!

Een verpakking Ectoline Duo bevat 2 drop-stop pipetten.

Toedieningswijze

Strijk de haren in de nek van je huisdier opzij om de vloeistof van de Ectoline Duo direct op de huid toe te dienen. Je kunt dit het beste net voor de avondwandeling of het slapen gaan doen. Dan is de het snelst vloeistof opgedroogd en kan deze zijn werk gaan doen!

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Dosering Ectoline Duo Kat

  • 1 – 6 kg 1 pipet
  • >6 – 12 kg 2 pipetten

Delen

Geef beoordeling